Cursuri Online

CURSURI VIDEO ON DEMAND

Comunicare și Etichetă în Afaceri: Brand Personal Magnetic

Limba de predare: limba română

Înscrie-te acum în platforma de cursuri și învață tot ce trebuie să știi despre cum să-ți creezi un brand personal magnetic și să faci networking de succes.

Connect. Communicate. Influence. Menthor 2.0

Limba de predare: limba engleză

Un curs pentru tinerii domni de pretutindeni. Înscrie-te acum și vei beneficia de 6 ore de curs video, pe 4 domenii conexe branding-ului personal, concepute de 4 experți cu peste 30 de ani de experiență internațională.

Menthor 1.0: Communication and Personal Branding

Limba de predare: limba engleză

Explorează acum acest curs introductiv în care vei afla de la 4 experți elementele esențiale în construcția unui brand personal de succes. Beneficiezi de 1 oră de conținut video-on-demand, iar, odată achiziționat, vei avea acces pe viață la material.

Etiquette Training: a Practical Guide to Networking Mastery

Limba de predare: limba engleză

Descoperă pe parcursul a aproape 4 ore de conținut video on-demand, tot ce trebuie să știi ca să fii un conversaționalist memorabil, un magnet de oameni și un strateg în networking. La înscriere primești acces pe viață la curs.

CURSURI ONLINE LIVE

Limba de predare: limba română

Descoperă cum poți obține mai multe oportunități de afaceri și de carieră, devenind un magnet care formează ușor relații de durată cu cei din jur.

Cu cine vei lucra

Etiquette Training - Andrei Pop

Andrei Pop

Trainer, Co-fondator Etiquette Training

Specialist în branding, cu un focus pe identitate vizuală și protocol în afaceri, este singurul trainer de etichetă român absolvent al celei mai prestigioase instituții de leadership din lume: United States Military Academy, West Point, NY.

Adrian Murariu

Trainer, Co-fondator Etiquette Training

Specialist în comunicare strategică cu pregătire NATO, trainer de comunicare și etichetă pentru mai mult de 700 de antreprenori și profesioniști români.

Ce spun cursanții de la cursuri anterioare

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

CLIENȚI, PARTENERI, APARIȚII MEDIA