My Image
My Image

SEMINAR
  GRATUIT

CUM SĂ CONSTRUIEȘTI UN BRAND PERSONAL PUTERNIC ȘI AUTENTIC
FOLOSIND REGULI DE ETICHETĂ

PREZENTAT DE ANDREI POP - TRAINER ȘI CONSULTANT DE ETICHETĂ ȘI CO-FONDATOR ETIQUETTE TRAINING

​​​​​​​MARȚI, 08 Mai, ÎNTRE ORELE 18:30-21:30

EDUCATION POINT, BUCUREȘTI

ARTA ETICHETEI ÎN NETWORKING

Iată ce vei învăța în cele 3 ore pe care le vom petrece împreună:

· De ce cunoașterea și aplicarea regulilor de etichetă este esențială în construirea brandului tău personal.


· Ce să faci pas cu pas ca să faci o primă impresie memorabilă de fiecare dată (chiar dacă ești timid).


· Cum să folosești regulile de etichetă ca parte a brandingului personal ca să creezi relații autentice cu oamenii cu care interacționezi la evenimente, la job și în viața de zi cu zi.


· Exact cum să devii un adevărat „magnet” de oameni și să te conectezi într-un mod autentic cu oamenii care îți vor deveni clienți, parteneri, angajați, colaboratori sau prieteni?

Ce spun cei care au participat deja:

„Am participat la seminarul lui Andrei în toamna anului trecut. Cu toate că știam multe lucruri despre etichetă, am decis să particip mai ales pentru oportunitățile de networking cu oameni cu aceleași interese și bine am făcut. Am cunoscut câțiva oameni super tari, inclusiv invitatul special de la protocol și ceremonial care ne-a împărtășit din experiența lui. Recomand cu drag seminarul lui Andrei tuturor celor care vor să învețe cum să facă o impresie bună, cum să spargă gheața într-o conversație cu străini & more.”


                                                                                   - Andra Triță - Graphic designer & Co-owner AT Digital Concept Studio

Rezervă-ți și tu locul la seminar dacă vrei să primești sfaturi și trucuri de branding personal și să obții rapid rezultate.
În plus, vei avea oportunități de networking și posibilitatea să întâlnești alți profesioniști cu care să pui în practică imediat tot ce înveți.

My Image

Cine sunt eu:

My Image

Salut, numele meu este Andrei. Sunt trainer și consultant de etichetă și co-fondatorul proiectului Etiquette Training. Înainte să te gândești că sunt prea tânăr să te învăț…vreau să îți spun foarte pe scurt cum a apărut proiectul Etiquette Training și de ce etichetă.


Am învățat singur „arta etichetei” și, apoi, branding personal, despre care continui să învăț zilnic, pentru că sunt cu adevărat pasionat de aceste două domenii. Cu toate că participasem la zeci de seminarii de etichetă, interviuri și conferințe internaționale pe parcursul celor patru ani de studii de la Academia Militară West Point din New York, am devenit cu adevărat conștient de impactul pe care îl are eticheta în construirea relațiilor cu persoanele din jurul tău abia atunci când am intrat din greșeală la o recepție unde erau profesioniști cu mult peste nivelul meu. Asta da situație neașteptată! Spre surprinderea mea însă, nu numai că am reușit să mă încadrez în peisaj, așa cum învățasem la seminariile de etichetă, ci am reușit să mă ridic la nivelul acelui eveniment. Eu, student încă în anul IV, am ajuns să relaționez cu persoane din Pentagon.


Acela a fost pentru mine unul dintre momentele „aha” care mi-au schimbat viața. Abia în acea seară mi-am dat seama că da, poți să îți crești influența și da, poți avea acces la profesioniști cu mult peste nivelul tău de experiență și expertiză, dacă știi cum să faci o primă impresie bună, cum să începi și să întreții o conversație interesantă.


Ajuns înapoi în țară, am constatat că nu există acces la aceste cunoștințe pentru publicul larg într-o manieră ușor de digerat și atractivă și am decis că trebuie să fac ceva în privința asta. Așa a luat naștere proiectul Etiquette Training și acest seminar în care voi împărtăși cu tine secrete „din branșă” și informații practice pe care poți să le aplici chiar în timpul seminarului, în sesiunea de networking.

Știm că ai un program încărcat, așa că ți-am pus la dispoziție calendarul nostru de seminare, ca să îți poți face planificarea în avans.

Locurile sunt limitate.


Abia aștept să ne cunoaștem!

RECOMANDAT DE:

My Image